Am văzut ieri, într-un magazin din centrul Berlinului, România liberă de lunea trecută cu 3,5 euro. Se pare că nemţii plătesc bani grei ca să citească ştiri vechi într-o limbă pe care n-o înţeleg, despre nişte locuri care nu prezintă niciun interes pentru ei. Vezi, asta înseamnă civilizaţie. Noi când o să fim aşa?

 

Apropo, se pare că în Cuba, România liberă nu e nume de ziar, ci de cocktail.

 

 

În altă ordine de idei, tot ieri am văzut ţigani români în metrou. Eram cu un coleg mongol care, în dimineaţa asta, la masă, le-a povestit tuturor că “we saw romanian gipsies and they were shouting pula mea”.

 

Colegul ăsta mongol de care vă povestesc e băiat bun, păcat că e stelist. La un moment dat, singurele expresii româneşti pe care le ştia erau Muie Dinamo şi Muie Rapid. A trebuit să-l conving că, spre deosebire de celelalte, Muie Steaua e de bine, doar aşa am reuşit să-l fac s-o înveţe şi pe asta.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Sunday, 01.11.2009 13:26 Social

National Cinematografic