tocilar_agresat_sexual_de_o_femeieTocilarii de pe întreaga planetă sunt în delir, după ce unul dintre ei susţine cu probe că a fost agresat sexual. Mai mult decât atât, tocilarul pretinde că agresorul este femeie, alta decât cea mai urâtă persoană a planetei, şi că femeia nu ar avea defecte de vedere.

„Nu e cea mai urâtă femeie de pe planetă, arată aproape la fel de bine ca Nikita”, a declarat tocilarul pentru tabloidul Libertatea. „Visez la ziua asta încă de când am tocit prima mea lecţie la şcoală. Eu, un tocilar, am fost agresat de o femeie! Nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat, cu siguranţă ăsta este cel mai important eveniment din viaţa mea. Am şi adeverinţă de la IML, prin care pot dovedi ce s-a întâmplat. O s-o înrămez şi o s-o pun la loc de cinste”, a adăugat tocilarul.

Mulţi însă se îndoiesc – pe bună dreptate, deatfel – de isprava tocilarului. Majoritatea scepticilor spun că tocilarul a plătit femeia pentru ca aceasta să-l abuzeze sexual. Alţii, în schimb, spun că pretinsa agresoare era, de fapt, un alt tocilar, rujat şi  îmbrăcat în femeie.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 07.03.2011 17:45 Social

National Cinematografic