tocilar_agresat_sexual_de_o_femeieTocilarii de pe întreaga planetă sunt în delir, după ce unul dintre ei susţine cu probe că a fost agresat sexual. Mai mult decât atât, tocilarul pretinde că agresorul este femeie, alta decât cea mai urâtă persoană a planetei, şi că femeia nu ar avea defecte de vedere.

„Nu e cea mai urâtă femeie de pe planetă, arată aproape la fel de bine ca Nikita”, a declarat tocilarul pentru tabloidul Libertatea. „Visez la ziua asta încă de când am tocit prima mea lecţie la şcoală. Eu, un tocilar, am fost agresat de o femeie! Nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat, cu siguranţă ăsta este cel mai important eveniment din viaţa mea. Am şi adeverinţă de la IML, prin care pot dovedi ce s-a întâmplat. O s-o înrămez şi o s-o pun la loc de cinste”, a adăugat tocilarul.

Mulţi însă se îndoiesc – pe bună dreptate, deatfel – de isprava tocilarului. Majoritatea scepticilor spun că tocilarul a plătit femeia pentru ca aceasta să-l abuzeze sexual. Alţii, în schimb, spun că pretinsa agresoare era, de fapt, un alt tocilar, rujat şi  îmbrăcat în femeie.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 07.03.2011 17:45 Social

National Cinematografic