arbitri_de_box_in_traficConform unui comunicat de presă, o nouă legislaţie rutieră îşi propune să dea şanse egale tuturor şoferilor care au un conflict în trafic. De acum înainte toate intersecţiile mari vor fi dirijate de arbitri de box, ei fiind autorizaţi să organizeze bătăi între şoferii care îşi dispută prioritatea de trecere.


„Este vorba de descentralizare”, ne explică ofiţerul de presă al Poliţiei Rutiere. „Orice neînţelegere se va rezolva la faţa locului, fără să mai mergi la Poliţie, prin bătaie parte-n parte. E drept, un meci de box nu te scapă de dureri de cap, dar măcar te scapă de alergătură”, ne linişteşte ofiţerul ministerului.


În principiu este vorba de aplicarea priorităţii de dreapta, dar în versiunea WBA. Conform regulamentului, are prioritate în intersecţie şoferul care rezistă în picioare mai mult de trei reprize fără să scuipe sânge. În cazul unui conflict, arbitrul de box va prelua controlul asupra situaţiei: „În colţul albastru al intersecţiei, cu număr de București, de trei ori campion al intersecţiei de la Răzoare, taximetristul mustăcios. În colţul opus, cu şort alb, câştigătorul sensului giratoriu de la Universitate, şoferul dubei de Prahova.”


Odată ce meciul a început, şoferii vor lupta până la moarte pentru a demonstra că au prioritate. Dacă unul dintre şoferi e căzut la pământ, arbitrul îl trimite pe celălalt şofer în colţul său de intersecţie. Şoferul care rămâne în picioare până la sfârşitul meciului va fi desemnat câştigător al Centurii de Siguranţă şi va primi prioritate pe viaţă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Wednesday, 09.03.2011 10:34 Social

National Cinematografic