hackerii-romaniHackerii români au ajuns din nou în atenţia presei. Trei hackeri din Râmnicu Vâlcea au atacat o femeie de 25 de ani şi au violat-o. Ei au vrut să arate că tânăra este vulnerabilă în faţa atacurilor de acest fel.

Iată ce a declarat unul dintre hackeri, care locuieşte într-un apartament din Râmnicu Vâlcea ticsit cu calculatoare:

“Să ştiţi că noi am vrut să tragem un semnal de alarmă. Pe stradă umblă multe femei singure, neînsoţite, care mai sunt şi bune pe deasupra. După lăsarea serii, ele devin foarte vulnerabile. Practic, orice violator poate să întreţină relaţii sexuale cu ele. Vrem ca statul să înveţe o lecţie din atacul nostru şi să se preocupe mai mult de securitatea acestor femei.”

Ca să arate că au intenţii bune, hackerii i-au dat drumul femeii după ce au violat-o. Ei au vrut doar să pătrundă în vaginul ei, ca să arate că nu este bine securizat. Intenţiile bune nu îi vor scăpa însă pe tinerii vâlceni de închisoare. Anchetatorii spun că avem de-a face cu un atac informatic în toată regula, întrucât tinerii şi-au amestecat informaţia genetică cu a femeii, care a rămas gravidă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Monday, 14.03.2011 16:37 Social

National Cinematografic