reactorul_Fukushima_s-a_incis_de_la_furtul_de_energieProfitând de cutremurul devastator din Japonia, trei fraţi ţigani de etnie română au tras cablu de energie de la reactorul 3 al centralei atomice de la Fukushima. Până ieri fraţii Sava puteau fi văzuţi şi mai ales auziţi pe străzile oraşului Fukushima cu căruţa lor, strigând cât îi ţineau plămânii: “Bare de uraniuuuu! Bare de uraniuuuuu luăăăăăăăm!”

Iată şi declaraţia lui Curo Sava, cel mai mare dintre fraţii Sava, dată în momentul în care au fost prinşi de autorităţile japoneze: “Noi făceam decât să adunăm scurgerile de energie. Alea de pe reactor nu e cablurile noastre. De unde să ştim cine a pus acolo cablu? Ce să le facem noi dacă le-a spus la japoneji să stea numai în case. Păi dacă ei stau numai acasă şi nu pleacă niciunde, noi ce să facem? N-ar fi vrut să ne ducem şi la muncă în locul lor?”

Cel mai mic dintre fraţi, Micu pe numele său, a fost mult mai concis: “Sunt scârbit de civilizaţia japoneză.”

Nu ne-a lăsat inima să le spunem fraţilor Sava că nu vor fi puşi în avion şi trimişi în ţară, cum s-au obişnuit ei în alte civilizaţii, ci urmează să apară în faţa unui plutoniu de execuţie.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Monday, 21.03.2011 15:07 Social

National Cinematografic