mascati_la_bercea_mondialAzi de dimineaţă mai mulţi procurori împreună cu trupe de mascaţi au descins în casele lui Bercea Mondial din Slatina şi din împrejurimi. Unele dintre casele lui Bercea sunt atât de mari încât ies din localitate, ba chiar intră cu câteva camere în comunele din jur.

Mai bine de 20 de cai au fost luaţi ca din oală de mascaţi. Ei nu au ripostat deşi fuseseră alarmaţi de urletele rudelor lui Bercea care dormeau în corturile din curte. Avoctatul clanului Bercea a declarat că prin această descindere în forţă s-a cam sărit calul.

Autorităţile au găsit la percheziţie cuţite, topoare inox, tocătoare, făcăleţe, strecurătoare pentru spaghete, ba chiar un detergent de vase, toate lăsate ostentativ chiar în bucătărie. Totuşi, insistenţa procurorilor a dat roade. Aceştia au găsit sub patul unuia dintre cai mai multe numere falsificate ale revistei Foreign Policy.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Thursday, 24.03.2011 15:39 Social

National Cinematografic