postul_pastelui_se_prinde_cu_puriciDin cauza unor defecțiuni tehnice, mulți români prind Postul Paștelui cu purici. Biserica Ortodoxă Română și-a asumat greșeala și a dat asigurări că va remedia problema Postului în cel mai scurt timp: „E adevărat, avem o mică defecțiune la sistemul nostru de posturi, în sensul că Postul Paștelui interferează cu Postul Crăciunului și cu încă un canal porno”, a declarat purtătorul de cuvânt al BOR, Valentin Stoica. „Am auzit chiar că unii enoriași prind Postul Paștelui cu carne, ceea ce din punctul nostru de vedere e total greșit. Din păcate, Biserica noastră folosește un sistem de posturi foarte învechit, bazat doar pe legume și apă rece”, a mai declarat domnia sa.


Enoriașii care nu prind Postul Paștelui sunt revoltați: „Din cauza postului m-am îngrășat opt kilograme!” ne explică un bătrân din Valea Călugărească. „Toate celelalte posturi le prind bine, numai Postul Paștelui se vede ca un post negru, iar eu nu pot să țin post negru fiindcă sunt bolnav de ulcer.”


Mulți telespectatori români caută deja alternative de postit pe canalele străine. Ioan Grigoraș, un telespectator din Mogoșoaia ne povestește drama sa: „Am ajuns să căutăm posturi străine, ca pe vremea lui Ceaușescu. Anul trecut am prins postul Ramadanului, de la turci, cu o antenă improvizată. Acum o să ajung în iad din cauza asta, și nimeni nu face nimic”, a mărturisit telespectatorul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Friday, 25.03.2011 16:21 Social

National Cinematografic