perversul_de_pe_targu_ocna_merge_in_libiaPerversul de pe Târgu Ocna spune că s-a săturat de fiţele lui Muammar Gaddafi şi a decis să plece în Libia ca să-i dea acestuia o lecţie. „Gaddafi ăla se crede şmecher, dar nu e. Mă duc eu peste el şi îl rezolv, că sunt mai tare ca el şi la bătaie, şi la caterincă. Îi dau daună totală”, a promis Perversul.

El a atacat voalat forţele internaţionale care au intervenit în Libia, acuzându-le că nu se pricep la bătaie. „Americanii şi aliaţii lor nu ştiu să se bată. S-au dus cu avioanele peste Gaddafi, şi după o săptămână el e bine-mersi. N-am încotro, o să mă duc eu cu antebraţul legii peste el şi îi dau perversa. Dumneavoastră, în locul meu, ce-aţi face?”.

Chiar dacă Băsescu i-a spus că poate ajunge în Libia la bordul fregatei Regele Ferdinand, Perversul spune că l-a refuzat pe preşedinte, pentru că nu mai are răbdare. „O să plec înot, că ajung mai rapid decât cu fregata”, a explicat acesta.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 29.03.2011 14:21 Social

National Cinematografic