dus_wirelessGh. Firu, un inventator clujean trecut de prima tinereţe, a scos pe piaţă primul duş wireless din lume. Invenţia sa este cu atît mai uimitoare cu cît Gh. Firu voia să se retragă din domeniul invenţiilor pentru că nu mai avea nici o idee şi i se părea că totul se făcuse.

"Duşul wireless este ceva uimitor. Gîndiţi-vă că, în cazul în care se ia apa la bucătărie, puteţi să îl duceţi acolo şi să spălaţi liniştit vasele. Nu mai zic că am primit multe comenzi de oameni care locuiesc la ţară şi practică agricultura. Ei vor să ude cu duşul wireless prin curte. O singură problemă are duşul wireless... În momentul în care se ia apa la baie, nici el nu mai dă apă", a spus Gh. Firu.

Întrebat despre cum se întîmplă că nu mai dă apă în momentul în care se opreşte apa la baie, inventatorul l-a privit în ochi pe reporterul nostru şi a răspuns şoptit: "Pur şi simplu, ştie!"


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Thursday, 31.03.2011 14:27 Social

National Cinematografic