Noaptea trecută, un necunoscut a furat o maşină amplasată într-un panou publicitar de la marginea orașului Caracal. Furtul a fost descoperit de un agent de pază care s-a rătăcit în drum spre muncă. Imediat, la fața locului au sosit forțe impresionante de polițiști.

masina-furata_dintr-un_panou_publicitar.jpg „Dom’le, hoţul a acționat ca un profesionist. A decupat maşina de pe panoul publicitar cu o precizie milimetrică. Pentru că încă nu ştim despre cine e vorba, la dosar va fi trecut cu numele «Chirurgul». E o poreclă care i se potrivește perfect”, a explicat poliţistul care anchetează cazul. El a făcut și un apel către proprietarul mașinii, pe care îl roagă să contacteze Poliția cât mai repede posibil.

Cetăţenii din Caracal spun că vina aparţine celui care și-a lăsat maşina nesupravegheată pe panou. „Eu nu sunt deloc surprins. Păi maşina aia stătea acolo de cel puţin o lună. Când eşti hoţ şi vezi zi de zi o maşină în acelaşi loc, normal că te prinzi că proprietarul e plecat. Mă mir că n-au furat-o mai repede”, ne-a spus Cătălin B., unul dintre curioşii aflați la faţa locului.

Poliţiştii se tem acum că hoţul va dezmembra maşina furata de pe panou şi o va vinde piesă cu piesă, ca să-şi ascundă urmele. Pentru a preîntâmpina o astfel de situaţie, ei spun că vor face razii la toate firmele de dezmembrări auto din judeţ.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 01.04.2011 04:50 Social

National Cinematografic