Noaptea trecută, un necunoscut a furat o maşină amplasată într-un panou publicitar de la marginea orașului Caracal. Furtul a fost descoperit de un agent de pază care s-a rătăcit în drum spre muncă. Imediat, la fața locului au sosit forțe impresionante de polițiști.

masina-furata_dintr-un_panou_publicitar.jpg „Dom’le, hoţul a acționat ca un profesionist. A decupat maşina de pe panoul publicitar cu o precizie milimetrică. Pentru că încă nu ştim despre cine e vorba, la dosar va fi trecut cu numele «Chirurgul». E o poreclă care i se potrivește perfect”, a explicat poliţistul care anchetează cazul. El a făcut și un apel către proprietarul mașinii, pe care îl roagă să contacteze Poliția cât mai repede posibil.

Cetăţenii din Caracal spun că vina aparţine celui care și-a lăsat maşina nesupravegheată pe panou. „Eu nu sunt deloc surprins. Păi maşina aia stătea acolo de cel puţin o lună. Când eşti hoţ şi vezi zi de zi o maşină în acelaşi loc, normal că te prinzi că proprietarul e plecat. Mă mir că n-au furat-o mai repede”, ne-a spus Cătălin B., unul dintre curioşii aflați la faţa locului.

Poliţiştii se tem acum că hoţul va dezmembra maşina furata de pe panou şi o va vinde piesă cu piesă, ca să-şi ascundă urmele. Pentru a preîntâmpina o astfel de situaţie, ei spun că vor face razii la toate firmele de dezmembrări auto din judeţ.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 01.04.2011 02:50 Social

National Cinematografic