fasole_urcatoare_pe_everestTânăra fasole Gabriela a pornit de la o altitudine mică şi a crescut câte puţin până s-a făcut suficient de mare cât să ajungă singură pe Everest. Ea a crescut într-o familie adoptivă, de viţă-de-vie nobilă, în care se practica alpinismul utilitar.


Însă viaţa nu a fost deloc blândă cu această fasole. Gabriela s-a născut prematur, într-un ghiveci moldovenesc foarte sărăcăcios, numai cu dovlecei şi fără pic de carne. Acolo a încolţit de una singură şi a trebuit să stea în seră până la vârsta de un an, ca să se mai întremeze. Mama sa naturală a abandonat-o pe când era fasole pitică şi a fugit cu un ciolan afumat cu care se potrivea de minune.


Mai târziu, când Gabrielei i-au mijit primele păstăi, toţi flăcăii voiau să-i desfacă vrejul ca s-o vadă în tulpina goală. După ce a fost adoptată, a început să practice alpinismul, devenind prima fasole de origine română care a urcat pe Everest prin forţe proprii, nu într-o conservă cu cârnaţi ca celelalte fasole.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Wednesday, 06.04.2011 16:46 Social

National Cinematografic