si-a_dat_foc_cu_gplDoi români, unul din Iași și altul din Buzău și-au dat foc cu GPL, după ce benzina s-a scumpit din nou la finalul săptămânii trecute. Melania H., soția unuia dintre ei și martoră la cele întâmplate, ne-a făcut o dezvăluire șocantă: "Soțul meu era hotărât să-și dea foc cu lemne, dar a avut noroc cu un prieten care e taximetrist și l-a ajutat."

Din ce am aflat de la anchetatori, bărbatul mai încercase cu câteva luni înainte să-și dea foc. "El a mai avut o tentativă, îl știm. Atunci a făcut rana prostului. În jargonul celor care-și dau foc, asta înseamnă că nu i-a ajuns benzina", ne-a spus unul dintre polițiștii care lucrează la caz.

Varianta optimă, cea pe care o recomandăm și noi celor cărora li s-a urât cu răul, este ca pornirea să se facă pe benzină, iar apoi să se treacă pe GPL.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Monday, 11.04.2011 12:26 Social

National Cinematografic