La mai bine de 70 de ani de la incidentul de la Roswell, FBI a făcut publice mai multe pagini de dosar care dovedesc că extratereştrii există. Ba, mai mult, unul dintre extratereştrii găsiţi în farfuriile zburătoare care s-au prăbuşit în 1947 trăieşte în România, sub numele de Victor Ciorbea. 

ciorbea_topless.jpg „Suntem surprinşi că românii nu şi-au dat seama până acum că Victor Ciorbea este de pe altă planetă. Mai ales că a apărut la televizor de atâtea ori, chiar nu găsesc o explicaţie pentru lipsa de spirit de observaţie a românilor. Plus că Victor Ciorbea are cele mai puţine trăsături în comun cu oamenii dintre toţii extratereştrii găsiţi la Roswell”, a spus şeful FBI, într-o conferinţă de presă.

Victor Ciorbea nu a putut fi contactat pentru o reacţie, telefonul său fiind închis. Tot ceea ce am obţinut este mesajul de la căsuţa sa vocală: „Nu insistaţi cu telefoanele! Refuz să intru în contact cu o altă civilizaţie”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 11.04.2011 15:30 Social

National Cinematografic