mdrLa cea mai mare bază americană din lume, Fort Hood, aflată în SUA, un medic psihiatru de origine palestiniană a ucis 13 soldaţi şi a rănit 30. Cifra 13 s-a dovedit însă a fi cu ghinion pentru psihiatrul nostru. Trupele speciale care au intervenit imediat (aş spune chiar instantaneu, dacă te gîndeşti că un medic nu a reuşit în acest timp să tragă decît în 43 de oameni) şi, foarte probabil în urma unor lupte grele, au reuşit să-l rănească şi să-l imobilizeze.
Apropiaţi ai medicului au spus că acesta era foarte stresat din cauză că urma să fie trimis în Irak.
În Irak e mare veselie în aceste zile. Şi nu pentru că 13 soldaţi americani au fost omorîţi chiar pe teren propriu, în SUA, ci pentru că soldaţii talibani au scăpat de o adevărată maşină de ucis, cum este acest doctor care, în cazul în care nu va reuşi să-i ucidă pe toţi militarii de la bază şi să evadeze, îşi va petrece restul vieţii în puşcărie.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Saturday, 07.11.2009 14:06 Social

National Cinematografic