S-a_lansat_programul_Racla Începând cu luna mai, morţii care îşi duc racla la casare vor primi un voucher în valoare de 800 de euro, pe care îl pot folosi la achiziţionarea unui sicriu nou. Programul Racla intenţionează să întinerească parcul de morţi al României, care e destul de îmbătrânit.

 

Cei care nu vor să-şi cumpere un sicriu nou pot să ia un sicriu la mâna a doua dintr-un stat din UE, însă vor trebui să plătească taxa de primă înmormântare, care e destul de mare. Mulţi români preferă totuşi să-şi cumpere sicrie rulate în Germania pentru că sunt mai confortabile şi încăpătoare.


Mulţi români încă mai folosesc sicriele vechi, care sunt foarte periculoase şi nu îndeplinesc nici cele mai elementare norme de securitate. Morţii care folosesc aceste racle trebuie să ştie că îşi asumă un mare risc şi practic îşi pun viaţa în pericol.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Friday, 15.04.2011 09:30 Social

National Cinematografic