o_romanie_mai_curbataIniţiată în urmă cu trei săptămâni de către un ONG cu pretenţii, această campanie vrea să modifice harta României ca să se conformeze noilor tendinţe în materie de estetică a ţării. Ideea acestei campaniei a pornit de la o greşeală de tipar, pentru că ONG-ul voia de fapt o Românie mai curată, însă bannerul cu greşeala fusese deja postat cu pe o mulţime de site-uri. Reprezentanţii ONG-ului au fost însă prea mândri ca să-şi recunoască greşeala, aşa că au încercat să o dreagă cum au putut.


Conform unui comunicat de presă dat ulterior, ONG-ul susţine că aspectul ţării noastre este învechit şi nu mai corespunde necesităţilor actuale. „Merităm să avem o ţară mai lunguiaţă şi puţin curbată, nu una aşa pătrăţoasă şi necioplită cum e ea acum. Pâi gândiţi-vă cum se vede acum România pe monitoarele noastre HD. Înainte, când toate monitoarele erau în proporţia de 4:3 era ok, dar acum toţi ne-am luat monitoare wide, cu proporţia 16:9. Credem că merităm o Românie mai curbată.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Friday, 15.04.2011 18:36 Social

National Cinematografic