o_romanie_mai_curbataIniţiată în urmă cu trei săptămâni de către un ONG cu pretenţii, această campanie vrea să modifice harta României ca să se conformeze noilor tendinţe în materie de estetică a ţării. Ideea acestei campaniei a pornit de la o greşeală de tipar, pentru că ONG-ul voia de fapt o Românie mai curată, însă bannerul cu greşeala fusese deja postat cu pe o mulţime de site-uri. Reprezentanţii ONG-ului au fost însă prea mândri ca să-şi recunoască greşeala, aşa că au încercat să o dreagă cum au putut.


Conform unui comunicat de presă dat ulterior, ONG-ul susţine că aspectul ţării noastre este învechit şi nu mai corespunde necesităţilor actuale. „Merităm să avem o ţară mai lunguiaţă şi puţin curbată, nu una aşa pătrăţoasă şi necioplită cum e ea acum. Pâi gândiţi-vă cum se vede acum România pe monitoarele noastre HD. Înainte, când toate monitoarele erau în proporţia de 4:3 era ok, dar acum toţi ne-am luat monitoare wide, cu proporţia 16:9. Credem că merităm o Românie mai curbată.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Friday, 15.04.2011 18:36 Social

National Cinematografic