Csibi_Barna_l-a_rastignit_pe_IisusDupă ce a spânzurat păpuşa lui Avram Iancu, extremistul maghiar Csibi Barna a recidivat azi, tocmai în Vinerea Mare, când a răstignit într-o parcare Carrefour o păpuşă cu chipul lui Iisus.

Deşi iniţial s-a crezut că gestul lui Csibi Barna e motivat religios, se pare că răstignirea păpuşii lui Iisus are legătură strict cu faptul că Csibi Barna este incredibil de prost. Lucru pe care, dealtfel, îl ştiam dinainte de gestul de azi.

“Spânzurarea la păpuşa lui Avram Iancu nu adus destul celebritate, aşa că io am crucificat pe Iisus. El luat asupra lui toate păcatele la oameni, deci Iisus avut multe păcate. Condamnarea la crucificare am dat-o cu inima curat”, ne-a declarat extremistul maghiar.

“Dumnezeu să fie milostiv cu sufletul lui. Aşa păţesc toţi care greşesc împotriva la naţiunea maghiară şi secui”, a delirat, la final, Csibi Barna.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 22.04.2011 14:58 Social

National Cinematografic