preotii_aduc_lumina_sfanta_de_la_ierusalimPatriarhul Daniel Ciubotea a venit cu o noutate pentru această ediţie a Paştelui. Vizibil jignit anul trecut de avioanele cu care Elena Udrea şi Flutur au adus lumină de la Ierusalim, Patriarhul a pregătit în secret o trupă de 10 atleţi atent selecţionaţi dintre cei mai buni alergători pe care i-a dat Biserica Română.

"Ne-a fost mai greu decât credeţi să dăm peste câţiva popi care să nu aibă burtă. De fapt, îi vedeţi că alergă, dar trebuie să ştiţi că mulţi dintre ei sunt, de fapt, bolnavi. Au ceva de nu se îngraşă", a declarat Daniel Ciubotea.

Cei zece atleţi ai lui Dumnezeu, cum au fost numiţi, vor alerga în sistem ştafetă de la Ierusalim până la Dealul Mitropoliei.

Popa George H., unul dintre cei zece popi, ne-a povestit emoţionat: "S-a tras la sorţ, iar eu voi alerga jumătate din teritoriul Bulgariei. Sunt foarte fericit, pentru că niciodată nu am ieşit din România. Chiar am plecat cu 2-3 zile înainte, ca să mă distrez şi eu până să primesc lumânarea.”

Un alt popă, Flavius D., a fost însă mai puţin entuziast: "Eu voi alerga pe teritoriul Turciei. Mi-au dat toţi din familie să le cumpăr una-alta, încât nu ştiu cum am să mă descurc şi cu lumânarea. Sper să nu-mi dau foc la valiză, că aş putea să ard ca şobolanii. Mă rog, ca şobolanu'!"

Suntem curioşi ce timp vor scoate cei zece popi.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Saturday, 23.04.2011 10:11 Social

National Cinematografic