corporatistii_citesc_azi_traditionalul_mail_de_pastiÎn fiecare an, în Sfânta Zi de Paşti, corporatiştii cuvioși se adună în faţa calculatoarelor pentru tradiţionalul mail de Paşti. Acesta este trimis de acţionarul majoritar al corporaţiei, motiv pentru care el este cunoscut și drept „mailul lui Dumnezeu”.

Cristian B., corporatist la Orange: “Încă din primul an în care am devenit corporatist, mailul de Paști l-am savurat împreună cu familia. Și, bineînțeles, alături de un pahar de vin roșu, care merge de minune cu mailul. Noi ținem foarte mult la tradiție. Mai ales bunica, care insistă că Paștele fără mail nu e Paști.”

Criza nu i-a ocolit nici pe corporatiști, astfel că pentru unii mailul de Paște a fost mult sub așteptări. „Sunt dezamăgit! Mailul de anul acesta este foarte mic. Dacă cel de anul trecut a avut aproape 80 de kb, cel de anul ăsta are mai puțin de 10 kb. Mai bine mă lipseam de mail Paștele ăsta. Dacă știam că e atât de de mic, îl aruncam direct la coș”, s-a plâns un corporatist.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 24.04.2011 10:19 Social

National Cinematografic