Cazul lui Matei Panduru a zguduit o lume întreagă. Tânărul de 21 de ani era șomer de șase luni și nu avea niciun mijloc de a-și câștiga existența. Într-o dimineață, vecinii erau siguri că a murit de foame și au forțat ușa ca să-l înmormânteze. Când au intrat în apartament au rămas înmărmuriți: corpul însuflețit al tânărului era în pat, se uita la televizor.
tanar_gasit_viu_in_conditii_suspecteCazul i-a pus pe gânduri pe polițiști. Comisarul Cornel Trașcă a ajuns primul la fața locului și ne-a explicat situația: „Cercetăm condițiile în care acest tânăr a supraviețuit, mai ales că era și bolnav și n-avea bani de medicamente. Deocamdată nu pot să vă spun mai multe, dar presupunem că a avut un complice care îi aducea mâncare.”

Vecinii lui Matei sunt încă în stare de șoc. „Era un băiat liniștit”, ne spune o doamnă pensionară de la scara blocului, „nu ar fi omorât nici măcar o muscă s-o mănânce. Nu cred că avea vreun prieten care să-i vrea binele.  Nu îmi imaginez cine ar fi putut să-l hrănească în așa hal.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Wednesday, 04.05.2011 16:23 Social

National Cinematografic