pescuirea_lui_osamaUciderea lui Osama bin Laden a dus la o schimbare drastică de atitudine în rândul pescarilor. Dacă până acum fiecare pescar onest se lăuda cu kilograme în plus la captură, sau exagera numărul de peşti pe care îi prindea, în ultimele zile din ce în ce mai mulţi pescari s-au lăudat cunoscuţilor că au pescuit din mare cadavrul lui Osama bin Laden.

„Am ieşit cu bărcuţa mea în larg, cum fac zilnic de când mă ştiu, iar când am tras a treia sau a patra oară năvodul am observat că s-a prins ceva ciudat în el. Când mă uit, ce să vezi? Cadavrul lui Osama bin Laden. L-am aruncat imediat înapoi în mare, că m-am şi speriat de el. Aveau dreptate americanii, cadravrul lui chiar arată atroce”, a povestit pentru presa locală un pescar din India.

O firmă din Pakistan a profitat de ocazie şi a lansat deja două produse la conservă dedicate liderului al-Qaeda: „Osama în sânge propriu” şi „Osama în ulei”.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 06.05.2011 16:28 Social

National Cinematografic