gelul_de_dus_ingrasaMai mulți cercetători ai Universității Cambridge au rămas uimiți să afle că gelul de duș "Adidas" folosit zilnic îngrașă. Profesorul Stanley F., șeful proiectului de cercetare: "Recomandăm ca femeile să nu se spele cu el în zona șoldurilor sau pe abdomen pentru că în câteva săptămâni vor remarca stupefiate că au luat în greutate câteva kilograme bune."

Se pare că gelul de duș Adidas este doar pentru sportivi și pentru cei care aleargă sau merg la sală și care astfel pot să dea jos depunerile de grăsime nedorite.

O altă ciudățenie a cercetării asupra gelului de duș Adidas este aceea că le îngrașă doar pe femeile din Marea Britanie.

"Într-adevăr, este inexplaicabil cum acționează doar asupra englezoaicelor. Am încercat să facem experimente cu gelul de duș și pe americance, dar nu am găsit destule femei slabe în SUA, sau cât de cât lipsite de grăsime, astfel încât să ne apucăm de treabă. Oricum, mai căutăm", a spus Eleonor G., una dintre cercetătoarele echipei de la Cambridge.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Saturday, 07.05.2011 14:47 Social

National Cinematografic