apple-uri_turcestiSpecialiştii din IT avertizează că pe piaţa din România au ajuns în ultimul timp foarte multe Apple-uri turceşti, care pun sănătatea populaţiei în pericol. Apple-urile turceşti sunt produse în sere şi sunt tratate chimic ca să ajungă pe piaţă într-un timp mult mai scurt decât unul obişnuit. O parte din vină o poartă comercianţii, care mint clienţii că Apple-urile sunt româneşti.

„Apple-urile care au ajuns din Turcia sunt pline de substanţe nocive. Arată bine, însă sunt lipsite de gust. Am făcut mai multe teste şi am remarcat cu surprindere că Apple-urile turceşti nu se alterează după o lună de stat în condiţii extreme. Iar aşa ceva nu este normal. Ştiu că toate arată bine, dar majoritatea sunt stricate în interior şi pot răspândi foarte mulţi viruşi”, a avertizat Nicolae Merişor, unul dintre cei mai respectaţi recenzori de Apple-uri din România.

Specialistul IT sugerează populaţiei să consume cu preponderenţă Apple-uri ionatan sau, celor cărora le permite bugetul, Apple-uri golden.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 12.05.2011 10:44 Social

National Cinematografic