iranul_va_trimite_un_echipaj_pe_semilunaPentru lumea islamică aselenizarea reușită de americani în 1969 nu înseamnă mare lucru, așa că Iranul a demarat un amplu program spațial musulman care are ca scop asemilunizarea. Președintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad a anunțat că țara sa are acum o primă misiune sfântă, alta decât Jihadul: „Vom trimite primii musulmani pe Semilună și vom face tot ce ne stă în putere pentru asta, dar prioritatea noastră numărul unu rămâne totuși Jihadul.”

Șeful Agenției Spațiale de la Teheran, cosmonautul Ahmed Hamal Iusuf, zis Nilă, este mândru că va fi primul om care va călca pe Semilună: „Anul acesta, undeva pe la mijlocul semilunii august vom avea lansarea rachetei. Pardon, navetei, nu știu ce mi-a venit să zic rachetă. Cel mai mare pericol acum este să nimerim într-o lună plină și să n-avem loc să coborâm, dar ne-am luat deja toate precauțiile și vom ajunge acolo la începutul săptămânii, într-o zi de semiluni.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Friday, 13.05.2011 10:05 Social

National Cinematografic