carmen_harra_e_ascultata_de_sriClarvăzătoarea Carmen Harra a lansat azi un atac dur la adresa SRI-ului, instituţie pe care o acuză că îi ascultă de mai bine de un an convorbirile pe care le are cu spiritele persoanelor decedate.

„Mi-am dat seama că sunt ascultată după o discuţie cu Măruţă. Tocmai vorbisem cu spiritul Mădălinei Manole şi încercam să vând informaţiile obţinute. Replica lui Măruţă m-a lăsat mască: «Informaţiile astea le am deja, le-am primit printr-un mail anonim». Am încercat pe urmă să scot un ban cinstit de la tabloide, dar aveau şi ei informaţiile. În acel moment am intrat la bănuieli”, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea spune că a contactat-o în aceeaşi zi pe Mădălina, care i-a spus că nu a vorbit cu nimeni altcineva în afară de ea. „În acel moment am fost sigură că sunt ascultată de SRI. Sunt singura care a vorbit cu Mădălina, doar cineva care îmi asculta convorbirile putea afla ce am discutat cu ea”, a explicat clarvăzătoarea.

Din informaţiile noastre, SRI a luat decizia de a o asculta pe Carmen Harra după ce mai multe persoane s-au plâns că aceasta a încercat să ia legătura cu spiritele lor deşi încă erau în viaţă.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 13.05.2011 16:21 Social

National Cinematografic