concurs_tricouri_ude_de_la_transpiratieProfitând de vremea caldă de afară, RATB îşi va răsfăţa călătorii cu tradiţionalul concurs de tricouri ude de la transpiraţie. Aflat deja la a XI-a ediţie, concursul se va desfăşura pe durata întregii săptămâni, între orele 10-18. Câştigătorii vor primi premii excentrice, gen apă şi săpun.

„E un concurs interactiv, în sensul că fiecare bucureştean poate deveni competitor, fără o înscriere prealabilă în concurs. Oricum, important e să participi, nu să câştigi. De la an la an concurenţii au fost din ce în ce mai buni şi sunt convins că anul acesta nu va face excepţie. Sper doar ca vremea caldă să fie cu noi, ca să avem condiţii care să stimuleze performanţa”, ne-a spus directorul de imagine al RATB.

Ca să ofere şanse egale tuturor participanţilor, organizatorii spun că cei care sunt prinşi debranşaţi de la reţeaua de apă caldă vor fi excluşi din concurs.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 16.05.2011 17:10 Social

National Cinematografic