camerista_nemultumitaScandalul în care șeful FMI este acuzat de viol a scos la iveală amănunte terifiante. Avocatul care o reprezintă pe cameristă a declarat că femeia nu a fost violată deloc corespunzător de către Dominique Strauss-Kahn, de aceea va cere pedeapsa maximă pentru agresor.


După ce l-a identificat pe violator la poliție, camerista a povestit cu lux de amănunte cum a fost agresată sexual de către Dominique Strauss-Khan, sau Viorel cum i se mai spune: „Eram la hotel, practic îi făceam lui patul. A ieșit din baie dezbrăcat, cum l-a făcut mama lui, și a început să tragă de mine... Ce mai, l-am scăpat cu capul între picioare! Eu făceam patul în continuare, aşa că i-am zis: 'Dominique, piciorul, Dominique! Dominique, îmi rupi piciorul!' El tot trăgea de mine şi insista să încercăm şi altfel de viol, spunându-mi 'ia-o că mor!'”

Dat fiind modul inacceptabil în care a decurs violul, camerista nu mai e dispusă la niciun compromis. „Dacă mă viola cum trebuie, îi ziceam: Du-te dracului, Dominique Strauss-Kahn, pe aici pe la Sofitel să nu mai dai.” Avocatul cameristei este deja sigur că va obţine o condamnare în instanţă: „Există probe materiale solide, sub forma unor cârpe pe care şeful FMI le-a lăsat pe sobă.”

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Tuesday, 17.05.2011 09:00 Social

National Cinematografic