pensionari_queue1Deși afară plouă cu găleata, pensionarii amatori de software Open Source s-au așezat la queue încă de la cinci dimineața. Adresa web a concursului e asaltată continuu de seniorii amatori de gratuități, care stau ore în șir în picioare în speranța că vor câștiga unul din cele două iPad-uri, că astea consumă puțin curent.

 

Organizatorii concursului CUBRID it sunt deja exasperați de situație: „Sunt foarte insistenți, se înscriu cu aproape cu forța. Ne dau spamuri pe Facebook, flooduri pe IP, își fac clone pe site... Ar face orice numai ca să ocupe un slot mai în față”, ne spune Victor Breazu, inginer programator la Arnia Software.


Primul programator înscris în concurs este Stănică Bădulău, de 68 de ani, din București: „Domnule, eu am fost 41 de ani developer la Stat  și am o pensie de entry-level, de cinci milioane. O problemă de matematică știu și eu să rezolv, că practic am crescut cu MySQL-ul în casă. Acum vreau ceva nou, ceva cool, cu care să mă pot mândri la Asociație.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 01.06.2011 14:29 Social

National Cinematografic