romanii_lanseaza_dumbphoneDupă mai mulţi ani de eşecuri, românii au renunţat definitiv la ideea de a produce smartphone-uri şi s-au reorientat asupra dumbphone-urilor. Primul astfel de produs tocmai a fost lansat pe piaţă şi rezultatale de până acum au fost pe măsura aşteptărilor.

În primul rând, e practic imposibil să apelezi persoana dorită: telefonul uită numerele salvate în agendă. Iar dacă nu le uită, le încurcă: vrei să suni un prieten să-l chemi la terasa unde bei bere şi te trezeşti la telefon cu nevasta, care se prinde imediat că nu eşti la birou, cum credea ea. Nici SMS-ul nu este o soluţie, pentru că dumbphone-ul ghiceşte singur cele mai frecvente greşeli de exprimare şi îşi trimite mesajul într-o formă agramată.

Dumbphone-ul este atât de prost încât pierde la toate jocurile pe care le are în memorie, dă singur SMS-uri costisitoare pentru tot felul de concursuri dubioase şi cântă fals toate melodiile pe care le setezi ca sonerie. Iar dacă vrei să fac o poză te alegi cu o schiţă ce pare făcută de mână de un copil de 2 ani. Efectele asupra sănătăţii şi mediului sunt la fel proaste: poate provoaca cancer posesorului în mai puţin de o lună şi îţi arde siguranţele când îl pui la încărcat.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 10.06.2011 17:55 Social

National Cinematografic