scarfacebookE cunoscut că mafioții nu sunt tocmai cei mai comunicativi dintre pământeni. Ba chiar cei mai mulți dintre mafioți nu au cu cine să vorbească, oamenii nefiind dispuși să se converseze cu ei (ca să facem o glumă am putea spune că nici cu legea nu stau de vorbă foarte mult, știut fiind că sunt certați). Astfel, a apărut prima rețea mafiotă de socializare: Scarfacebook.

Iată ce a declarat Adriano V., un mafiot bătrân din New York: "E o muncă solicitantă. Nu ai vreme să-ți faci foarte mulți prieteni, plus că în branșa asta se moare destul de mult, așa că nu știi niciodată câți amici vei avea mâine. Mă bucur sincer că pot acum să comunic cu oameni din alte țări. Chiar aseară am luat legătura cu Mașenka, o văduvă simpatică din Ucraina. Bărbatul ei a fost îngropat, cică, de mafia televizoarelor, pe Dealurile Moldovei."

Rețeaua are deja mici probleme legate de taxele mari de protecție pe care trebuie să le plătească țăranii în Farmville.

Creatorii rețelei cred că cu greu se pot face bani dintr-o astfel de idee dacă nu sunt băgați în rețea și oameni obișnuiți de la care să fie luați.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Monday, 13.06.2011 11:16 Social

National Cinematografic