Revista People l-a declarat pe Johnny Depp cel mai sexy bărbat în viaţă. Cei morţi nu se pun la socoteală. Le-ar face concurenţă neloială ăstora vii, toată lumea ştie că femeile sunt moarte după morţi. În plus, în presa mondenă americană nu poţi să zici despre o persoană care a dat colţul că nu e sexy, că nu arată mortal. E şi o vorbă: Despre morţi, numai de bine.


Johnny Depp a spus că este foarte fericit că a primit această distincţie. El a precizat că vrea să aibă o viaţă lungă, pentru a putea fi luat în calcul de juriu mulţi ani de acum încolo.

 

Însă nu numai revista People se ocupă cu alcătuirea unor astfel de topuri. Se pare că o altă publicaţie americană, Dead People, va publica, pe baza voturilor exprimate de necrofilii din toată lumea, un top al celor mai sexy vedete moarte.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Thursday, 19.11.2009 11:58 Social

National Cinematografic