Revista People l-a declarat pe Johnny Depp cel mai sexy bărbat în viaţă. Cei morţi nu se pun la socoteală. Le-ar face concurenţă neloială ăstora vii, toată lumea ştie că femeile sunt moarte după morţi. În plus, în presa mondenă americană nu poţi să zici despre o persoană care a dat colţul că nu e sexy, că nu arată mortal. E şi o vorbă: Despre morţi, numai de bine.


Johnny Depp a spus că este foarte fericit că a primit această distincţie. El a precizat că vrea să aibă o viaţă lungă, pentru a putea fi luat în calcul de juriu mulţi ani de acum încolo.

 

Însă nu numai revista People se ocupă cu alcătuirea unor astfel de topuri. Se pare că o altă publicaţie americană, Dead People, va publica, pe baza voturilor exprimate de necrofilii din toată lumea, un top al celor mai sexy vedete moarte.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Thursday, 19.11.2009 08:58 Social

National Cinematografic