donatori-de-sangeScene emoționante la Spitalul Județean din Buzău, unde zeci de persoane s-au oferit să doneze sânge pentru a salva de la moarte un vampir subnutrit. Creatura legendară suferise un accident grav, în urma căruia își pierduse toți dinții. Ea nu se mai putea hrăni singură și avea nevoie urgentă de ajutorul unor oameni cu inima mare și cu un sistem circulator ireproșabil.

Iată ce a declarat unul dintre salvatorii vampirului: “Am venit să donez sânge după ce am auzit la știri despre accidentul lui. E foarte urât ce a pățit. Nu-mi vine să cred că a rămas fără dinți în câteva secunde.”

Unii dintre donatori au venit și cu copiii, pentru a-i învăța de mici ce înseamnă generozitatea. Reporterii noștri s-au întâlnit cu un tătic cu suflet mare chiar la intrarea în spital. “Am adus-o și pe fie-mea aia mică, pentru că am înțeles de la medici că e mai bun sângele de tânără virgină. Acum mergem la ginecologie, să ne asigurăm că totul e-n ordine, și abia pe urmă îi ia sânge. Mă rog, e multă birocrație și-n spitale.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Sunday, 19.06.2011 12:44 Social

National Cinematografic