botoseneanul_fara_datorii_la_intretinereDupă ce mai multe ziare locale au scris pe larg despre misteriosul botoșănean care nu a avut niciodată datorii la întreţinere, DNA s-a autosesizat şi a deschis o anchetă. Procurorii urmează să verifice dacă cetăţeanul fără datorii a avut surse de venit exclusiv legale.

Scandalul a pornit de la administratorul blocului în care locuieşte botoșăneanul, care a intrat la bănuieli după ce a remarcat că există un singur locatar care nu are absolut nici o datorie la întreţinere. „Nimeni nu-şi poate plătit întreţinerea la timp doar din bani câştigaţi cinstit. Cu siguranţă e ceva necurat la mijloc”, a declarat acesta pentru presa locală.

Mai mult, vecinii de palier ai botoșăneanului au făcut declaraţii şocante despre obiceiurile acestuia. „N-a fost an în care să nu meargă în concediu măcar 10 zile”, acuză o vârstnică de 82 de ani. „L-am atenţionat de mai multe ori că a uitat lumina aprinsă când a plecat de acasă, însă mi-a spus, sfidător, că-şi permite orice factură de electricitate”, acuză o alta.

În cazul în care botoșăneanul nu va putea justifica toată suma achitată pentru întreţinere în ultimii cinci ani, cel mai probabil averea sa va fi confiscată. Până la finalizarea anchetei, aceasta a fost pusă preventiv sub sechestru.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 29.06.2011 12:11 Social

National Cinematografic