academia_catavencu_facuta_de_chinezi_homepageInspectorii OPC îi atenţionează pe bucureşteni să fie atenţi la ce cumpără. Pe piaţă a apărut o revistă de satiră contrafăcută care seamănă cu Academia Caţavencu, însă nu are niciun pic de umor. Se pare că publicaţia e scoasă de chinezi, deoarece conţine şi o grămadă de greşeli.

Inspectorii OPC îi atenţionează pe bucureşteni să fie atenţi la ce cumpără. Pe piaţă a apărut o revistă de satiră contrafăcută care seamănă cu Academia Caţavencu, însă nu are niciun pic de umor. Se pare că publicaţia e scoasă de chinezi, deoarece conţine şi o grămadă de greşeli.

“Nu cred că e scrisă de vorbitori nativi de română”, a declarat un cumpărător care şi-a luat ţeapă. Mulţi bucureşteni care au cumpărat-o au mai reclamat calitatea proastă a poantelor şi linia naivă a caricaturilor, care par desenate de un elev mediocru, în timpul unei ore plictisitoare de geografie.


“Sincer, nu mi-a venit să râd când am citit-o. OPC-ul ar trebui să intervină. Titlul induce în eroare şi mulţi oameni au impresia că dau banii pe ceva de calitate”, s-a plâns un alt cumpărător.

academia_catavencu_facuta_de_chinezi

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Wednesday, 29.06.2011 14:57 Social

National Cinematografic