5 feluri de a face bani pe timp de criză

Mulţi români şi-au dat seama că treaba cu munca nu e o soluţie. În primul rând, nu găseşti.  În al doilea rând, asta nu-ţi aduce bani. Muncind câştigi respect de sine, admiraţia celorlalţi, poate nişte agrafe de birou – dar nu bani! Întrebarea care persistă în sufletele neprihănite ale multor români este: Cum se fac banii? De ce Ion Ţiriac are bani şi eu nu? Vorba fotbaliştilor: Ce, Ţiriac n-are tot două picioare?

 

Pentru a scoate poporul român din întunericul ignoranţei şi al sărăciei, rezultat din neplata la timp a facturii la electricitate, cercetătării TNR au găsit câteva soluţii.

 

1.Daţi în cap la oameni. Dar nu oriunde, ci pe stradă, ziua în amiaza mare, să vă vadă cât mai multe lume şi să vă ştie de frică. În mod sigur, un milionar plin de bani vă va angaja pe post de bodyguard. Datul în cap la oameni pe stradă e singura soluţie. Altfel, n-ai cum să te faci remarcat, mai ales acum, când la televizor e plin de gale K1.

 

2.Spargeţi bănci, e mai la îndemână decât credeţi. Dacă v-aţi împrumutat ca descreieraţii, puteţi jefui bănci încetând a mai plăti ratele.

 

3.Faceţi trafic de carne vie. Atenţie! În actele mărfii să scrieţi că e vorba de peşte! Or fi vameşii proşti, dar nu şi-au pierdut de tot simţul olfactiv.

 

4.Luaţi-vă licenţă de impresar FIFA. Nu mai au românii fotbalişti de transferat în Spania, Anglia şi Italia, dar băieţii ăia tineri şi sănătoşi pot fi vânduţi pentru organe. Vor avea mare căutare inclusiv jucătorii accidentaţi. Nimeni nu caută să-şi facă transplant de tibie.

 

5.Comiteţi jafuri, dar nu daţi spargeri pe la sucursale de bancă. Lucraţi şi dumneavoastră în stil mare, ce naiba! Ţara noastră are sute de mii de soldaţi care stau degeaba. Vorbiţi cu Ministerul Apărării să invadaţi împreună Elveţia şi împărţiţi câştigul frăţeşte.

     

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 august 2010 13:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult