5 sectoare din Bucureşti, luate de vânt. Sectorul 3, salvat de greutatea bordurilor

Probleme majore în aproape toate sectoarele Capitalei, din cauza vijeliei de aseară. 5 sectoare au fost luate de vântul puternic și aruncate în diverse locuri din Bărăgan. Sectorul 1 se află în acest moment undeva lângă Urziceni, iar sectorul 5 la Țăndărei, spre marea bucurie a locuitorilor din ambele localități

Singurul sector care nu a fost afectat e Sectorul 3. Bine ancorat de milioanele de tone de borduri presărate strategic peste tot pe străzi, Sectorul 3 nici nu s-a clintit și devine practic capitala Bucureștiului, întrecând Sectorul 4, care e acum undeva lângă Videle.

După furtuna de aseară s-a văzut geniul primarului Negoiță, spune un consilier de la Sectorul 3. Bordurile trebuie înlocuite urgent, pentru că probabil au fost afectate de vijelie. Mai mult, trebuie pus încă un strat de borduri, pentru că încălzirea globală produce fenomene meteo fără precedent: ”Sectorul 3 va fi pregătit până la finalul mandatului meu pentru o Tornadă F5 și un tsunami. Bordurile vor fi așezate și pe acoperișuri, să nu le ia vântul”, susține Negoiță.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 iulie 2021 12:55
Citește mai mult despre: borduri Negoiță sectorul 3 vijelie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult