5 semne că vine sfârşitul lumii

Pentru ca sfârşitul lumii să nu te ia prin surprindere atunci când ţi-e lumea mai dragă, cercetătorii TNR au pregătit o listă de semne care-l anunţă. Psihologii susţin că, atunci când e vorba să vină, sfârşitul lumii are un comportament ciudat, dă semne de nelinişte, nu-şi găseşte locul. Uneori  sună înainte, dar nu spune nimic, doar suflă zgomotos în receptor, după care îţi închide în nas.

 

Iată ce trebuie să ştii pentru ca sfârşitul lumii să nu te ia şi pe tine prin surprindere, aşa cum i-a luat pe alţii:

 

1.Lumea pare tot mai indiferentă faţă de tine. Nimeni nu te ascultă, nimeni nu te bagă în seamă. Asta e un semn că lumea îşi caută pe altcieva. Mai exact, pe cineva mai tânăr, eventual un nou născut.

 

2.Se înmulţesc nebunii care strigă în gura mare că vine sfârşitul lumii. În mod normal, nebunii ăştia n-ar avea cum să se înmulţească, nu face nici dracu sex cu ei.

 

3.Îţi sună angajatul Enel la uşă, ca să plăteşti lumina. Se împlineşte astfel o veche profeţie, care să spune că lumina să plăteşte la sfârşitul lumii, pe 30.

 

4.Războaiele devin tot mai sângeroase. De asemenea, meciurile din Liga I sunt tot mai disputate, iar spre sfârşitul campionatului, cinci-şase echipe se bat la titlu. Niciuna dintre ele nu este din Bucureşti.

 

5.Se răspândesc boli de care n-a mai auzit nimeni până acum. În România, Sida ajunge la putere, în urma mariajului cu fata preşedintelui.

 

Oricum, cel mai sigur afli când vine sfârşitul lumii prin metoda calendarului mayaş.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 iulie 2010 11:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult