50.000 de voluntari au stins un incendiu la o fabrică de bere: “Se putea întâmpla o nenorocire!”

Momente dramatice în Timişoara, după ce o fabrică de bere a fost pe punctul de a fi mistuită de flăcări. Tragedia care cu siguranţă ar fi zguduit întreaga ţară a fost evitată ca urmare a unui spirit masculin de solidaritate uluitor: peste 50.000 de voluntari au intervenit cu găleţi şi nisip, reuşind să stingă incendiul în timp record, până ca măcar prima maşină de pompieri să ajungă la faţa locului.

„Dacă nici când ia foc o fabrică de bere nu suntem solidari unii cu alţii, înseamnă că umanitatea nu mai are nici o şansă”, a povestit unul dintre voluntari. „N-aş mai fi putut să mă privesc în ochi în oglindă dacă aş fi asistat nepăsător cum se întâmplă o nenorocire atât de mare, să ardă o fabrică de bere.”

Efortul celor peste 50.000 de super-eroi a fost răsplătit pe măsură. Toţi au primit din partea Clinicii de Bere câte patru truse de prim ajutor, ca să se răcorească după efortul depus, în timp ce primăria oraşului a anunţat că va acorda titulatura de cetăţean de onoare tuturor bărbaţilor implicaţi în stingerea incendiului. „Am trăi într-o lume mult mai bună dacă exemplul lor ar fi urmat şi de alţii”, a spus primarul Timişoarei.

Articol recomandat de Clinica de Bere.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 mai 2013 13:19
Citește mai mult despre: bere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult