500 de perechi de papuci, furate din Viscri. Principalul suspect e un miriapod

Jaf la cooperativa de papuci din Viscri, de unde au dispărut sute de papuci şi şosete. Poliţia a emis deja portretul robot al făptuitorului. Conform organelor de anchetă, este vorba de un miriapod încălţat cu 500 de papuci foarte coloraţi, care poartă probabil şi şosete de lână multicolore pe dedesubt.

“Din modul de operare, am dedus că infractorul are 500 de perechi de picioare. Altfel, cine ar avea nevoie de 500 de perechi de papuci?”, spun poliţiştii.

„Dacă vedeţi acest miriapod, vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată secţie de poliţie, sau să sunaţi la 112. Nu vă apropiaţi de miriapod, ca să nu devină agresiv. Sub nicio formă nu acceptaţi să cumpăraţi papuci sau şosete de la el, pentru că nu trebuie să permitem ca miriapozii să se îmbogăţească din munca altora!”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Poliţiştii spun că cel mai probabil miriapodul a intrat în magazie pe timpul nopţii, s-a încălţat cu papucii şi a dispărut. Descoperirea miriapodului e doar o chestiune de timp, spun poliţiştii, pentru că e clar că e un cunoscător al modei şi până la urmă va ieşi la plimbare într-un loc public, să-şi etaleze papucii lui cei noi şi să-i facă pe oameni să turbeze de invidie că n-au şi ei papuci de Viscri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 februarie 2019 15:35
Citește mai mult despre: furt papuci Viscri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult