Cei de la Click! continuă să mă uimească. Ca să-i ia faţa lui Marian Vanghelie, eu au inventat un nou concept agramat, femeia foarte însărcinată. Ignorant cum eram, eu credeam că o femeie e fie însărcinată, fie neînsărcinată. Cei de la Click! mi-au deschis însă noi orizonturi.Deci avem odată femeia “foarte însărcinată”. Asta înseamnă o femeie sigură de sarcina ei, care nu e nevoită nici să facă testul de sarcină acasă, nici să meargă la doctor pentru confirmare. Pur şi simplu, ea ştie!

Pe urmă există femeia „mai însărcinată”. Mai însărcinată decît un bărbat, de exemplu. Nu e ea prea însărcinată, dar nici nu poţi s-o compari cu un bărbat.

Va exista şi femeia „mai puţin însărcinată”. E genul de femeie care e însărcinată, dar încă n-o ştie. Sau nu vrea s-o ştie.

„Relativ însărcinată” va fi femeia care a avut un contact sexual relativ, mai mult oral decît practic.

„Cel mai însărcinată” va fi o persoană gen Nikita, una care arată însărcinată şi cînd nu e.

Va exista şi femeia „cel mai puţin însărcinată”. În categoria asta vor intra probabil femeile care s-au ales cu o sarcină făcută de chinezi, pe vapor.


foarte_insarcinata

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 25.11.2009 10:52 Social

National Cinematografic