Neculai Buliga, consilier local în comuna Dîngeni din Botoşani, a vizitat aseară birtul local pentru a lua pulsul alegătorilor. După ce omul a apucat să dea gata nişte pahare cu băutură, a simţit nevoia să se dea rotund. Ca un făcut, în acel moment în bar a intrat Oxana Rotundu, soţia viceprimarului.

Fără să stea prea mult pe gînduri, Buliga i-a aruncat băutura din pahar în faţă Oxanei (mai mult ca sigur era un pahar cu apă, rar s-a pomenit botoşenean care să-şi permită luxul să arunce alcoolul din pahar). Umilită, femeia şi-a chemat în ajutor soţul, Cătălin Rotundu. Deşi fusese chemat de nevastă ca să se dea rotund, dl. Rotundu nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor: acesta a trecut instant în stare de inconştienţă, ca urmare a unui pumn amplasat direct în figură de Buliga.

Toţi cei prezenţi la eveniment au căzut de acord că Neculai Buliga e mult mai rotund decît soţii Rotundu la un loc.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 26.11.2009 16:14 Social

National Cinematografic