sharomeria_dristorCunoscuta sharomerie are de ieri în componența sa și o bancă de spermă. Instituția urmează să stocheze toată substanța care nu era folosită în maioneză și va fi deschisă zilnic, între orele 9.00 și 17.00. Patronul shaormeriei a spus că are planuri mare pentru afacerea lui și speră să nu fie afectat de fluctuațiile de pe piața interbancară:

“Banca de spermă funcționează, în special, ca anexă a shaormeriei. În seifurile ei își vor depozita shaormarii ingredientele. Abia pe plan secund vine serviciul de retail-banking, adresat publicului larg. Ne vom ocupa și de inseminări artificiale, însă cea mai mare cantitate va fi ingerată oral, la mesele din fața fast food-ului.”

Shaormeria din Dristor nu este singurul exemplu de îmbinare a gastronomiei cu depozitele bancare. Piureul care se servește în sucursalele Pireus Bank e celebru, iar la Bancpost găsești o gamă variată de mâncăruri care nu conțin carne, ouă sau lactate. Fast food-ul libanez e unic însă în peisajul bancar românesc. Aici, toți gastronomii sănătoși la cap recomandă mai degrabă să scupi decât să înghiți.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Tuesday, 16.08.2011 04:07 Social

National Cinematografic