base_avion_invizibilÎn prezenţa preşedintelui Traian Băsescu, pe aeroportul Băneasa a avut loc azi prezentarea oficială a primului avion românesc invizibil. Asistenţa a rămas înmărmurită în momentul în care a dat ochii cu avionul invizibil: „Extraordinar! Nu văd absolut nimic. Şi nu spun asta pentru că nu văd bine cu un ochi”, a exclamat preşedintele Băsescu.

Punctul culminant a fost cel în care un pilot s-a urcat la bordul avionului invizibil. Acesta a avut reale probleme, întrucât avionul părea că nici măcar nu se află pe pistă. Într-un final, după nenumărate tentative eşuate, pilotul a reuşit să se urce în avion, spre satisfacţia celor prezenţi.

În momentul în care pilotul a pornit motoarele, toată lumea  a remarcat că avionul nu este doar invizibil, ci şi silenţios. În sensul că nu s-a auzit absolut nimic. „Dacă aş fi auzit despre lansarea asta, n-aş fi crezut nimic. Dar fiind aici şi nevăzând şi neauzind nimic, nu pot decât să mă înclin în faţa ingeniozităţii inginerilor care au construit avionul. Au făcut o muncă extraordinară”, a declarat Gabriel Oprea, ministrul Apărării.

La final, toată lumea s-a pozat cu avionul. „Fără poza asta nimeni nu m-ar crede că am văzut un avion invizibil, probabil ar spune că avionul nu există”, şi-a motivat gestul un militar prezent la lansare.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 19.08.2011 14:31 Social

National Cinematografic