patriarhul_daniel_ghid_practicProaspăt întors de la Vatican, unde a ţinut o conferinţă pe tema antreprenoriatului, şeful BOR a ajuns la lansare cam preafericit. Roşu la faţă, cu un aer degajat şi vivace, patriarhul a glumit simpatic despre mesajul cărţii sale fredonând versurile: „Păi cu ce m-am ales în viaţa de apoi... Ce-am băut, ce-am mâncat...”


Ideea acestei cărţi i-a venit patriarhului pe când era în vizită la Vatican. „Eram la coadă la Ferrari, mai erau vreo şaişpe în faţa mea, mă plictisisem. Atunci ce m-am gândit: Băi, oare tot aşa o fi şi pe lumea ailaltă? Atunci mi-am adus aminte că Dumnezeu se tot plânge în ultima vreme, că e greu să lucrezi cu oamenii, că vin foarte nepregătiţi pe lumea ailaltă, și-aşa mai departe. M-am gândit să-l ajut, că d-aia sunt aici, nu?”


Prieten de-o viaţă cu George Soros, Patriarhul Daniel are două doctorate în economie și este de părere că viaţa de apoi merită trăită la maximum, dar cu măsură. „Dacă tot e să ajungi acolo, mai bine te gândeşti de pe acum ce-o să faci, ca să nu pici de fraier”, a mai spus sfinţia sa.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Wednesday, 07.09.2011 19:07 Social

National Cinematografic