bill_gates_afla_de_moartea_lui_steve_jobsVestea morții fondatorului Apple Computers a întristat o lume întreagă, mai puțin pe Bill Gates. În momentul când a fost informat despre decesul vechiului său rival, fondatorul Microsoft nu și-a putut stăpâni un zâmbet de satisfacție, chicotind ca o hienă cu bale la gură. A încercat imediat să-și mascheze zâmbetul tușind de câteva ori, însă în cele din urmă nu s-a mai putut stăpâni și a râs în hohote.


Soția lui Bill Gates este total surprinsă de buna dispoziție a soțului. „Parcă a întinerit cu zece ani. Mă aleargă prin casă, dacă nu l-aș cunoaște aș avea motive să cred că vrea să facem sex. Știu că sună absurd, dar așa pare.”


Incapabil să-și ascundă satisfacția, cinicul fondator al companiei Microsoft a apucat deja să anunțe cinci zile de concediu pentru toți angajații săi. Prins de microbul grandomaniei, Bill Gates a comandat personal zece sticle de șampanie pentru toți angajații săi, eveniment fără precedent în istoria acestei companii greu încercate de concurență.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 06.10.2011 15:11 Social

National Cinematografic