magician_iepure_decedatScene de groază zilele trecute la circul din Ţăndărei. În prezenţa a peste 200 de copii, magicianul Dorel Gherghişan a scos de urechi din joben doi iepuri morţi. După investigaţiile făcute de mediul circului s-a ajuns la concluzia că urecheaţii au murit de inaniţie.

"Le-am simţit urechile reci la mână, dar credeam că doar se simt rău sau nu-mi dau eu bine seama din cauza foamei. Că eram şi cam ameţit. Nu mai mâncaseră de două săptămâni, de când am avut spectacol la Tecuci, iar atunci am avut noroc cu doi copii care au vomitat când au văzut cum arătau cămilele din cauza foamei", a declarat magicianul.

Directorul circului, Ienăchiţă Floroiu, a confirmat în comunicatul dat presei lipsa hranei cu care se confruntă animalele: "E tragic că cei doi iepuri au murit. Iar ca vieţile lor să nu fie un sacrificiu fără nici un sens, trebuie să vă spunem că au fost daţi familiei de lupi din cuşca 5. Eu le-am explicat cum e cu criza asta: cel care se adaptează mai bine rezistă!"

Pe cuştile în care stau animalele se pot vedea plăcuţe cu inscripţia: "Nu hrăniţi animalele, daţi totul la personal."
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Monday, 10.10.2011 14:01 Social

National Cinematografic