sexul_copilului_va_fi_secretIniţiativa e motivată de dorinţa ca sexul să rămână la alegerea copiilor şi să nu mai fie impus, ca până acum, de părinţi. “E mai bine să lăsăm lucrurile să decurgă firesc, de la sine. Copiii îşi vor da seama de sex doar atunci când vor fi nevoiţi să apeleze la el”, spune unul din autorii proiectului legislativ. Totuşi, există voci care susţin că ar fi bine ca părinţilor să li se dea nişte indicii privind sexul pentru a îi ajuta cât de cât în alegerea numelui micuţilor.

Proiectul a fost dur criticat de creştin-democraţii din Parlamentul European, care spun că normal ar fi ca sexul copilului să fie păstrat secret şi în ziua nunţii. “E o ruşine că întinăm sfânta taină a căsătoriei amestecând în asta şi sexul”, declară un euro-parlamentar italian. “E suficient timp după aceea ca tinerii să îşi dea seama dacă se potrivesc cât de cât sau nu”.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Tuesday, 18.10.2011 10:19 Social

National Cinematografic