wireless_ingropatLovitură pe piaţa comunicaţiilor! Guvernul vrea să-i oblige pe furnizorii de Internet să dea jos de pe stâlpi toate reţelele wireless deoarece, spun oficialii, acestea strică înfăţişarea oraşelor: vara stau pe ele păsările şi se găinăţează în capul trecătorilor iar iarna se formează ţurţuri. De asemenea, cum multe din aceste reţele sunt neprotajate, în perioadele cu ploi ele coclesc, căpătând un aspect extrem de inestetic.

Mutarea în subteran a reţelelor wireless ar fi trecut să înceapă chiar de săptămâna aceasta, dar autorităţile spun că întâmpină dificultăţi pentru că nu ştiu precis unde să taie şi nu ar vrea ca din greşeală să dea jos de pe stâlpi reţele wireless de apă sau de canalizare. 

Furnizorii de Internet sunt şi ei extrem de supăraţi fiindcă mutarea în subteran îi va costa foarte mult. „Va fi nevoie să instalăm sute de kilometri de reţea wireless şi din cauză că oficialităţile nu ne-au anunţat din timp nu o vom putea refolosi pe cea veche. Probabil că or să o fure ţiganii de pe stâlpi şi or să o vândă la wireless vechi”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Tuesday, 01.11.2011 16:27 Social

National Cinematografic