vasluianul_de_padureBărbatul a aflat de la consătenii lui că în pădure au intrat tot felul de golani, care făceau acolo lucruri de neînchipuit. Cel mai mult l-a enervat însă impertinența unui vecin. Acesta se îndrepta spre pădure împreună cu o tânără din comună cunoscută la horă, când, întrebat unde merge, a răspuns cu mult tupeu: “Uite, ce să fac, merg să duc și eu jderul la scorbură.”


Degeaba a strigat vasluianul în urma lui că toate scorburile din pădure îi aparțin și că are acte pe ele. Vecinul s-a făcut nevăzut, vorbindu-i fetei care îl însoțea despre planurile sale de a duce bușteanul la castor. “Păi aia e pădurea mea, băi nenorocitule! Să nu tai vreun buștean din ea că te sparg!” a strigat iar proprietarul codrului, însă degeaba.


Orbit de gelozie, bărbatul a luat un topor din curte și i-a dat una pădurii în moalele trunchiului. Ca să-și ascundă fapta, el a tranșat copacii și i-a aruncat în curtea unui depozit de chesrestea, unde nimeni nu le-ar fi observat prezența. Din fericire, însă, oamenii legii au fost pe fază și au descifrat misterul acestei defrișări pasionale.


Se pare că agresorul a mai avut o pădure, pe care în urmă cu doi ani a dus-o în Spania și a vândut-o unei fabrici de mobilă. Acolo, după ce a fost drogată cu lacuri și vopsele, gurile rele spun că s-au suit pe ea tot felul de spanioli libidinoși, care o foloseau pe post de dormeză.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Tuesday, 01.11.2011 18:17 Social

National Cinematografic