pensionar_anti-parasutismDupă spusele martorilor, pensionarul s-ar fi enervat pe paraşutist pentru că acesta trecea cu mare viteză prin aer, exact în timpul orelor de odihnă ale pensionarului.


Bărbatul se aruncase de la două mii de metri şi imediat ce a dechis paraşuta s-a trezit cu pensionarul în spatele lui. „A apărut practic de nicăieri”, povesteşte paraşutistul. „Cădeam liniştit în gol când am simţit că mă bate cineva pe umăr. Mă uit la altimetru, eram la 800 de metri. Zic băi, cine să fie la altitudinea asta? M-am întors şi ce să vezi: pensionarul ăsta mă împungea cu bastonul şi mă înjura de mama focului. Că sunt golan, că i-am speriat pisica şi că îi deranjez antena, aşa că îmi arată el mie. A scos drumos cuţitul din sacoşă şi a început să taie la coardă.”


Conform autorităţilor, pensionarul nu este la prima faptă de acest fel. În luna august, el a tăiat intenţionat furtunul de oxigen al unui scafandru utilitar care îl deranjase pentru că se scufunda exact în locul în care vine el uneori să dea la peşte.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Wednesday, 02.11.2011 19:28 Social

National Cinematografic